Gekruide krokante Tortilla puntjes
Recept

0 0
Gekruide krokante Tortilla puntjes

Deel het op je sociale netwerk

Or you can just copy and share this url

Aan favorieten toevoegen

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Cuisine:
  • 10 minuten
  • Eenvoudig

Ingrediënten

Stappen

Deel

Deze Gekruide krokante Tortilla puntjes zijn lekker om als een soort toastje te gebruiken. Ik heb ze gemaakt als onderdeel van mijn TexMex party. Onder andere de hummus werd hiermee flink gedipt. Het recept voor Hummus vind je hier!

Je kan er eindeloos mee variëren, omdat je zelf kan kiezen welke kruiden je graag wilt gebruiken. Als je een lekker alternatief hebt gevonden, laat je het me dan weten?

(Visited 275 times, 1 visits today)

Stap

1
Klaar

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden.
Leg een vel bakpapier op het rooster.

2
Klaar

Puntjes maken

Snijd de tortilla in puntjes met een scherp mes of pizzasnijder.

3
Klaar

Kruiden

Smeer de puntjes in met een kwastje met olijfolie.
Strooi vervolgens naar wens de kruiden erop.

4
Klaar

Bakken

Leg de puntjes op het bakpapier en schuif het rooster voor 5 minuten in de oven.
Wil je ze krokanter, laat ze dan wat langer in de oven, dan worden ze ook wat donkerder. Voor krokant maar niet te, houdt de 5 minuten aan.
Laat ze daarna afkoelen op alleen het rooster.

Marlies

Recept Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.
Vorige
Hummus van kikkererwten, geroosterde paprika en knoflook
Volgende
Watermeloen basilicum Caipirissima
Vorige
Hummus van kikkererwten, geroosterde paprika en knoflook
Volgende
Watermeloen basilicum Caipirissima

Add Your Comment