Gevulde paas cupcakes

0 0
Gevulde paas cupcakes

Deel het op je sociale netwerk

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Aantal personen aanpassen
200 g ongezouten roomboter kamertemperatuur
200 g suiker
8 gram vanille suiker
snufje zout
4 eieren kamertemeratuur
200 g zelfrijzend bakmeel
12 stuks paaseitjes, melk met chrunch

Aan favorieten toevoegen

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

  • Voor 12 Personen
  • Eenvoudig

Ingrediënten

Stappen

Deel

Het is bijna pasen! Tijd voor een heleboel lekkers. Deze lekkere gevulde paascupcakes kunnen natuurlijk niet ontbreken!

Ik maakte cupcakes en bedacht me tijdens het maken dat het wel lekker zou zijn om een crunchy choco verrassing tegen te komen als je hem opeet! Dus wat heb ik gedaan… ik heb een paaseitje in het midden verstopt. Heerlijk! Ook maken? Hieronder vertel ik je precies hoe je ze maakt.

Nog extra klaarzetten:

  • muffinbakvorm
  • cupcakevormpjes
  • decoratiemateriaal naar keuze
(Visited 245 times, 1 visits today)

Stap

1
Klaar

Beslag maken

Verwarm de oven voor op 175°C.
Mix de boter, suiker, vanillesuiker en een snufje zout zacht en romig.
Klop één voor één de eieren erdoorheen en mix tot een glad beslag.
Voeg het zelfrijzende bakmeel er in 2 tot 3 porties toe en klop weer tot een glad beslag.

2
Klaar

Vormpjes vullen

Doe de cupcake vormpjes in de muffinbakvorm.
Vul de vormpjes voor 2/3 met beslag.
Pel het folie van de paaseitjes en duw de eitjes in het midden van de cupcake.
Dek de eitjes toe met een beetje beslag.
Bak de cupcakes in de oven gedurende 20 minuten.

3
Klaar

Afkoelen

Haal het bakblik met cupcakes uit de oven en laat ze helemaal afkoelen op een taartrooster.
Laat je de cakejes te lang in de vorm zitten, wordt het papiertje aan de onderkant helemaal vettig, daarom is het slim om ze zo snel mogelijk op een rooster te zetten.

4
Klaar

Versieren

Versier nu de cupcakes naar keuze!
Het is natuurlijk pasen, dus ze moeten wel op hun paabest op tafel staan!
Ik heb gekozen voor een glazuurlaagje en een vogelnestje van pure hagelslag en een eitje.

5
Klaar

VROLIJK PASEN!

Marlies

Recept Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.
Vorige
Paddenstoelen soep
Vorige
Paddenstoelen soep