Kleine hartige taartjes met groenten

0 0
Kleine hartige taartjes met groenten

Deel het op je sociale netwerk

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Aantal personen aanpassen
1 pakje deeg voor hartige taart diepvries, 10 plakjes
2 el olijfolie
400 g italiaanse roerbakmix groenten
250 g cherrytomaatjes
125 g geraspte kaas
2 eieren
250 ml slagroom
1 tl gedroogde italiaanse kruiden
1 knoflookteentje

Aan favorieten toevoegen

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Opties:
  • Vegatarisch
  • 20 minuten
  • Voor 10 Personen
  • Eenvoudig

Ingrediënten

Stappen

Deel

Tijd  voor een lekker hapje op tafel waar je niet te vol van raakt. Als je goed gekeken hebt, heb je deze heerlijke mini quiches ook voorbij zien komen in de kerst special van het online magazine! Bij deze dan de uitleg hoe je ze maakt.

Ik had ze gemaakt tijdens een heerlijke kerstbrunch. En ik kan je vertellen: ze waren heel snel op!

(Visited 163 times, 1 visits today)

Stap

1
Klaar

Voorbereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bekleed de muffinvorm, alleen de bakjes, met een plakje deeg, mag over de rand uitsteken.

2
Klaar

Groenten bakken

Verhit in een koekenpan de olijfolie.
Bak de groenten 4 minuten. Voeg zout en peper naar smaak toe.

3
Klaar

ei-room mengsel maken

Klop de eieren los. Voeg hieraan de slagroom en Italiaanse kruiden toen. Pers ook de knoflook er boven uit en klop het mengsel goed door elkaar.
Snij de cherrytomaatjes door de helft.

4
Klaar

Klaar om in de oven te gaan?

Verdeel de groenten over de deegbakjes.
Schenk het ei-roommengsel erbij.
Verdeel de halve cherrytomaatjes eroverheen.
Bestrooi tot slot met geraspte kaas.

5
Klaar

Bakken

Bak de kleine hartige taartjes in de oven 20-25 minuten goudbruin en gaar.
Serveer ze warm of op kamertemperatuur.

Marlies

Recept Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.
Vorige
Verse tomatensoep met sterren
Volgende
Verse scones
Vorige
Verse tomatensoep met sterren
Volgende
Verse scones